Ruilen & Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Alle producten van Hairsup.nl kun je retourneren of ruilen.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis/salon naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, de originele verpakking mag niet beschadigd zijn of beplakt worden met een sticker, aan de ondernemer geretourneerd worden, de artikelen dienen onbeschadigd én ongebruikt te zijn. Om gebruik te maken van dit recht kun je de retourstrook hier downloaden.

Zorg voor voldoende frankering van de retourzending. Er kan natuurlijk ook altijd contact met ons worden opgenomen via info@hairsup.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Terugbetaling 

Voor de retour gestuurde items zullen we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen, na ontvangst van het pakketje, terugstorten. Wanneer de gehele bestelling retour gestuurd wordt, zal het aankoopbedrag terugbetaald worden. Wanneer slechts een deel van de bestelling retour gestuurd wordt, wordt het totaalbedrag van de retour gezonden artikelen terugbetaald.

Wil je graag een ander item ontvangen? Plaats dan een nieuwe order.

Retouradres

M3&A
t.a.v. Retouren
Herenweg 64 – Unit 43, 3602 AR Maarssen

Verkeerd ontvangen of defect?

Bij verkeerd ontvangen of defecte producten kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.